Saturday, October 3, 2020

У Німеччині знову збиратимуть «Ниви»

 Німецька автомобільна компанія Partisan Motors вирішила зайнятися тюнінгом автомобілів Lada . Вона анонсувала глибоко доопрацьований варіант класичної Ниви, який називається 4x4 50th Anniversary Limited Edition

Цікаво, що Partisan Motors належить громадянину Німеччини російського походження, якого звуть Юрій Постніков, а дизайн для ювілейної Ниви розробив колишній дизайнер ВАЗа Володимир Ярцев, який нині займається тюнінгом в Європі.

Від стандартної Ниви Спецсерія 4x4 50th Anniversary Limited Edition буде відрізнятися оригінальними бамперами, грязьовими шинами Goodrich на легкосплавних дисках, рейлингами на даху, капотом з чорної накладкою, молдінгами на крилах і дверях, а також виведеним на дах повітрозабірником двигуна (для захисту його від гідроудару при подоланні броду).

Інтер'єр Ниви оброблять шкірою компанії Erich Bitter, кожен екземпляр укомплектують ювілейної табличкою і сертифікатом автентичності. Під капотом змін не планується: очікується стандартний 1,7-літровий атмосферний мотор потужністю 83 л.с. в поєднанні з 5-швидкісною «механікою».

No comments:

Post a Comment

У Німеччині знову збиратимуть «Ниви»

 Німецька автомобільна компанія Partisan Motors вирішила зайнятися тюнінгом автомобілів Lada . Вона анонсувала глибоко доопрацьований варіан...