Saturday, October 3, 2020

Німці попросили відновити продаж машин Lada в Європі

 Глава офіційного дистриб'ютора АвтоВАЗу в Німеччині створив петицію з вимогою повернути автомобілі Lada в Європу

Німецька компанія Lada Deutschland, яка є дистриб'ютором АвтоВАЗу в Євросоюзі, попросила відновити продажу російських машин в ЄС. Глава фірми Дітер Трзаска навіть створив відповідну петицію на порталі Campact. На даний момент під нею підписалися вже понад тисячу осіб.

У документі підкреслюється, що Lada пропонує широкий вибір нішевих моделей. За словами Трзаскі, російські автомобілі відрізняються низькою ціною і мають досить шанувальників в Європі. Крім цього глава Lada Deutschland нагадав про існуючу дилерській мережі бренду в ЄС. Про те, що АвтоВАЗ перестане продавати автомобілі марки Lada в Європі, стало відомо навесні минулого року. Згідно з новим законом, з березня 2020 року показник викидів СО2 для легкових автомобілів не повинен перевищувати 95 г / км. Постачати менш екологічний транспорт в Євросоюз можливо, але покупцям доведеться платити за нього підвищений податок, що робить автомобілі неконкурентоспроможними.

No comments:

Post a Comment

У Німеччині знову збиратимуть «Ниви»

 Німецька автомобільна компанія Partisan Motors вирішила зайнятися тюнінгом автомобілів Lada . Вона анонсувала глибоко доопрацьований варіан...