Saturday, October 3, 2020

Названі терміни початку виробництва оновленого Lada Largus

 АвтоВАЗ підготувався до серійного випуску істотно модернізованих універсалів і фургонів Lada Largus

АвтоВАЗ запустить серійне виробництво істотно модернізованих універсалів і фургонів Lada Largus в кінці жовтня 2020 року. Про це повідомляє AutoVAZ News. Модель вже отримала схвалення типу транспортного засобу (ОТТС) в Росстандарта. Після рейстайлінг автомобіль отримає іншу передню частину кузова з радіаторної гратами в фірмовому X-стилі, головні фари в дусі седана Renault Logan другого покоління, а також змінений капот.

У салоні з'явиться передня панель, як у Renault Duster , а також інший центральний тунель, рульове колесо і підлокітники. Перелік доступного устаткування поповнить мультимедійний комплекс від машин Renault, камера заднього виду, парктроніки та підігрів задніх сидінь. Змін в технічній частині не передбачено. Оновлений Lada Largus запропонують з тими ж 1,6-літровими бензиновими двигунами потужністю 87 і 106 л. с., що працюють з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач.

No comments:

Post a Comment

У Німеччині знову збиратимуть «Ниви»

 Німецька автомобільна компанія Partisan Motors вирішила зайнятися тюнінгом автомобілів Lada . Вона анонсувала глибоко доопрацьований варіан...